Achteraf betalen voor al onze klanten

//Achteraf betalen voor al onze klanten

Achteraf betalen voor al onze klanten

De webshop is constant in ontwikkeling en niet alleen wat de collectie betreft maar ook als het om mogelijkheden en gebruikersgemak gaat. De afgelopen maanden zijn er een aantal betaalmogelijkheden toegevoegd nl.: Paypal, Billink en Afterpay om ook het betalen op factuur en zonder e-definer of random reader mogelijk te maken. Daar was behoefte aan begrepen we van onze klanten en dus gingen we op zoek naar goede en betrouwbare partijen via wie de betalingen konden gaan verlopen. Die hebben we gevonden in de genoemde partijen en geïmplementeerd in de handpop.nl webshop.

Sinds deze week is het voor Nederlandse- én Belgische consumenten mogelijk om bij ons op factuur te bestellen en via Afterpay te betalen. Afterpay neemt daarbij de gehele facturering en het debiteurenbeheer van ons over. Door te kiezen voor deze betaalmethode opent u een Afterpay-account, wordt er direct een krediet-check op de door u ingevoerde gegevens gedaan en weet u binnen enkele seconden of Afterpay u als klant accepteert en u dus op factuur kunt kopen met een betalingstermijn van 14 dagen. Wanneer u een nieuwe Afterpay-klant bent ligt uw maximale bestelbedrag op €150,-, wanneer u vaker betaalt via Afterpay (binnen alle webshops die met Afterpay werken) ligt het maximale bestelbedrag op €250,-. Bestellingen lager dan €20,- en boven de €250,- komen niet in aanmerking voor betaling via Afterpay en moeten op een andere manier betaald worden. Wanneer u Afterpay selecteert als betaalmethode betaalt u dus aan Afterpay en niet aan ons. Vragen over de factuur of eventuele herinneringen stelt u aan hen want zij beheren alle betalingen, wij niet. Bestellingen die via Afterpay betaald worden kunnen binnen een werkdag uitgeleverd worden en zijn dus net zo snel als bestellingen die via iDeal, Bancontact, creditcard of Paypal betaald worden.

Scholen en instellingen kunnen bij ons al sinds jaar en dag op factuur kopen maar ook voor hen verandert er iets want ook voor scholen en instellingen hebben we de facturatie uithanden gegeven. Bestellingen van scholen en instellingen worden sinds deze maand gefactureerd door Billink. Billink is voor ons de ideale partner voor het zakelijk bereik binnen Europa en werkt in principe hetzelfde als Afterpay met het verschil dat wij zelf alle gegevens invoeren in de systemen van Billink. Daarbij zijn een KvK-nummer (ondernemingsnummer) en een eventueel BTW-nummer nodig. Wanneer er geen KvK-nummer of ondernemingsnummer is, wordt een bestelling gezien als particuliere bestelling en kan er via Afterpay betaald worden. De gegevens die worden opgegeven bij een bestelling worden altijd gecontroleerd op juistheid voordat de factuur door Billink wordt opgemaakt. U ontvangt de factuur dus van hen en betaald ook aan hen, niet aan ons. De betalingstermijn is 14 dagen.

Betalen op factuur is alleen niet helemaal gratis, we vragen daar een bijdrage van €0,95 voor. Waarom?

Geen enkele betaalmethode is voor ons als bedrijf gratis, de ene is alleen duurder dan de andere. Betalen op factuur is voor ons een dure betaalmethode omdat debiteurenbeheer nou eenmaal veel tijd kan kosten en niemand dat doet zonder daar een salaris voor te willen ontvangen. We willen die kosten niet door gaan berekenen in de prijzen van de handpoppen en kiezen er dus voor een bijdrage te vragen voor het betalen op factuur. Bij bestellingen op factuur moeten we gemiddeld een maand wachten op de betaling terwijl we bij online betalingen direct over onze gelden kunnen beschikken. €0,95 voor deze extra service is heel redelijk vinden wij.

Tot zover de berichtgeving over de webshop, de afgelopen maanden ben ik vrijwel volledig in beslag genomen door werkzaamheden voor de webshop en mijn eigen lichamelijke herstel. Ik voel me weer goed en ben er heel erg aan toe om het weer te gaan hebben over het inhoudelijk werken met de handpop. Daar ga ik de komende tijd mee vullen dus.

By |2017-06-23T12:57:43+00:00juni 23rd, 2017|0 reacties

About the Author:

Ik werk al meer dan 25 jaar elke dag met handpoppen. Vooral omdat de mogelijkheden van de handpop me fascineren, inspireren en raken. Ik ben sinds 2004 de eigenaar van Handpop.nl en in die hoedanigheid niet alleen bezig met het samenstellen van een mooie collectie handpoppen maar ook met de verschillende toepassingen van de handpop.

Laat een reactie achter

X