De menspop binnen het thema kerst

/, Thema/De menspop binnen het thema kerst

De menspop binnen het thema kerst

In december wordt het fantastische Sinterklaas-thema opgevolgd door het minstens zo leuke kerst-thema en ook binnen dit thema kan de handpop weer een plek gaan krijgen. In dit blog wil ik een aantal invalshoeken de revue laten passeren die we de afgelopen jaren met JaNee hebben uitgevoerd. JaNee is dol op de kerst, ze houdt van de lichtjes, de kaarsjes, de ballen, de glitter, de liedjes, het kerststalletje en al het andere waaruit blijkt dat het bijna kerstmis is. Ze wil er elk jaar midden in staan en geniet er met volle teugen van, dat zal dit jaar niet anders zijn.

JaNee mag de kerstboom gaan versieren maar vindt de ballen een beetje saai

Bij de kerst hoort natuurlijk ook een engeltje en daar gaat JaNee mee in gesprek

Een boom is natuurlijk het mooist met een heleboel lampjes dus die zetten we vast klaar

Er zijn kerstbomen in soorten en maten én kerstbomen die geen echte bomen zijn

Onze boom is anders, onze boom zit tegen het raam geplakt en de ballen ook

In het kerstverhaal speelt de ster een grote rol dus daar gaat JaNee naar op zoek

Vorig jaar heb ik samen met JaNee kerstkaarten gemaakt, dat deed ze grotendeels zelf, in dit filmpje zie je hoe dat ging

Ik hoop dat ik je hiermee een paar ideetjes heb aangereikt en je jouw pop een onderdeel laat zijn van het kerstfeest, je zult merken dat het echt meerwaarde heeft. Ik ben ook heel benieuwd naar jouw eigen kerstideetjes, wil je ze delen?

By |2018-12-10T13:25:39+00:00december 7th, 2015|0 reacties

About the Author:

Ik werk al meer dan 25 jaar elke dag met handpoppen. Vooral omdat de mogelijkheden van de handpop me fascineren, inspireren en raken. Ik ben sinds 2004 de eigenaar van Handpop.nl en in die hoedanigheid niet alleen bezig met het samenstellen van een mooie collectie handpoppen maar ook met de verschillende toepassingen van de handpop.

Laat een reactie achter

X