Ik heb een deuk in mijn pop, hoe los ik dat op?

//Ik heb een deuk in mijn pop, hoe los ik dat op?

Ik heb een deuk in mijn pop, hoe los ik dat op?

Er komen heel regelmatig vragen binnen die gaan over zaken waar meer mensen tegen aan lopen of die een filmpje nodig hebben om het antwoord duidelijk te maken. Daarom hebben we een vragenrubriek bedacht: “Vraag het Helen”. In dit filmpje laat ze zien hoe je deuken uit je pop kunt halen.

By |2017-11-14T12:26:08+00:00november 14th, 2017|0 reacties

About the Author:

Ik werk al meer dan 25 jaar elke dag met handpoppen. Vooral omdat de mogelijkheden van de handpop me fascineren, inspireren en raken. Ik ben sinds 2004 de eigenaar van Handpop.nl en in die hoedanigheid niet alleen bezig met het samenstellen van een mooie collectie handpoppen maar ook met de verschillende toepassingen van de handpop.

Laat een reactie achter

X