Dierpop oom Ulf, leuker dan het plaatje

//Dierpop oom Ulf, leuker dan het plaatje

Dierpop oom Ulf, leuker dan het plaatje

Oom Ulf, de krokodil of hagedis handpop van Living Puppets, we hebben hem al een poosje in onze collectie maar het valt op dat hij in de webshop en in het tweedimensionale vlak niet de leukerd is die hij wel is als hij tot leven komt. Wij hadden Ulf aanvankelijk helemaal niet in ‘de planning’ zitten, hij kwam ‘per ongeluk’ mee maar ik vond hem vanaf het eerste moment dat ik hem in handen had leuk.

Ulf kwam, zag en overwon en ging in januari mee naar de NOT. Vooral omdat Ulf een handpop is waar je lekker ‘los’ mee kunt gaan, die uit de bocht kan vliegen, alles kan zeggen wat hij wil en daar dan toch nog mee weg komt omdat hij zo ontzettend innemend is en iedereen wel snapt dat er helemaal niks kwaads in Ulf zit. Ulf was op de NOT vrij snel uitverkocht want als er een hand in zijn lijf gestopt wordt dan IS hij er ook gelijk, dan pas zie je hoe de bedenker van Ulf hem bedacht had.

Maar goed, bekijk Ulf maar even zelf en kijk dan nog eens naar het plaatje van Ulf. Hij is leuker in het echt hè?

Ulf is te vinden in en te bestellen via onze webshop: http://www.handpoppen.nl/living-puppets-handpop-hagedis-oom-ulf.html

By |2017-03-06T16:26:25+00:00april 10th, 2015|1 reactie

About the Author:

Ik werk al meer dan 25 jaar elke dag met handpoppen. Vooral omdat de mogelijkheden van de handpop me fascineren, inspireren en raken. Ik ben sinds 2004 de eigenaar van Handpop.nl en in die hoedanigheid niet alleen bezig met het samenstellen van een mooie collectie handpoppen maar ook met de verschillende toepassingen van de handpop.

Eén reactie

  1. Ans 10 januari 2016 om 10:59 - Antwoorden

    Super dat er filmpjes zijn met tips in het gebruik van handpoppen. Ik heb voor het eerst handpop kuiken Petra besteld, die ik wil gebruiken via FaceTime op e iPad. Is daar ook een filmpje van. Verder veel succes met alle handpoppen.

Laat een reactie achter

X