Een Living Puppet wassen

/, Soorten en maten/Een Living Puppet wassen

Een Living Puppet wassen

Hoe wast u een Living Puppet? We hebben een filmpje gemaakt waarin het wassen stap voor stap wordt uitgelegd.
Over het wassen van met name de menspoppen krijgen we regelmatig vragen want kunnen die echt in de wasmachine gewassen worden? Ja, een pop van Living Puppets (dus ook de dierpoppen, sokpoppen, troetelkussens en sesamstraatpoppen van Living Puppets) kunnen in de machine gewassen worden op maximaal 30 graden.

Het is wel het enige merk wat we verkopen waarbij dit kan, voor poppen van de merken Folkmanis, Sterntaler, The Puppet Company, Melissa and Doug en Beleduc geldt dat ze op de hand gewassen moeten worden.

Er is geen enkele pop die tegen drogen in de wasdroger kan dus laat een pop ná het wassen altijd aan de lucht drogen. Bij de menspoppen duurt dat een paar dagen en is het hoofd het onderdeel wat het langst moet drogen.

In onderstaand filmpje laten we u zien hoe wij een pop in de machine wassen.

By |2018-01-30T19:14:05+00:00maart 24th, 2015|0 reacties

About the Author:

Ik werk al meer dan 25 jaar elke dag met handpoppen. Vooral omdat de mogelijkheden van de handpop me fascineren, inspireren en raken. Ik ben sinds 2004 de eigenaar van Handpop.nl en in die hoedanigheid niet alleen bezig met het samenstellen van een mooie collectie handpoppen maar ook met de verschillende toepassingen van de handpop.

Laat een reactie achter

X