Gezocht: poppen met vakantieplannen

//Gezocht: poppen met vakantieplannen

Gezocht: poppen met vakantieplannen

De afgelopen jaren heb ik Jip, JaNee en Mo verschillende keren op pad gestuurd in de zomervakantie. In hun Porsche reisden ze de hele wereld over en stopten ze onderweg om te ontdekken of er iets te ontdekken viel. Meestal was dat wel zo.

Dit jaar zullen ze opnieuw op avontuur gaan maar ik neem aan dat zij niet de enigen zijn die het avontuur gaan opzoeken en dat er nog wel meer handpoppen mee zullen gaan tijdens de vakantie. Naar die poppen ben ik op zoek want ik wil dit jaar aan 3 poppen een vakantiekoffertje gaan meegeven. Wat er in dat koffertje zit zeg ik niet, alleen dat je met wat er in het koffertje zit iets moet doen tijdens je vakantie. Ik beloof je dat ik alleen dingen in het koffertje stop waar je echt iets mee kunt doen, als je Jip zijn koffertje bekijkt dan geeft die wel een goede indruk van het soort koffertje en het soort inhoud.

Ik ben dus op zoek naar 3 reislustige poppen die wel zin hebben in een uitdaging en die uitdaging is dat je ons tijdens je vakantie beelden (foto’s, collages, bewegende beelden) gaat sturen terwijl je iets doet met de attributen die je in het koffertje gaat vinden. Je neemt ons, bij wijze van spreken, mee op reis.

Zie jij dat wel zitten en was je toch al van plan om je eigen pop mee te nemen op vakantie, stuur dan even een mail naar me via info@handpop.nl waarin je me vertelt met welke handpop je vakantieplannen hebt, ook als je niet weg gaat, in Nederland blijft of gewoon door moet werken in het kinderdagverblijf maar daar wel allerlei leuke activiteiten gaat doen. ben ik nieuwsgierig naar je verhaal. Ik hoop uit alle verhalen 3 uiteenlopende zomerplannen te halen en daar 3 vakantiekoffertjes op samen te stellen die ik jullie toe ga sturen. Als je nog vragen hebt mag je me natuurlijk ook mailen.

Het gaat niet om het beste verhaal of de beste uitvoering, het gaat echt om de uitdaging en de lol van het aangaan van dit avontuur. Je gaat er verder geen grote prijzen mee winnen ofzo.

Wie durft?

By |2016-06-28T20:05:39+00:00juni 28th, 2016|2 Comments

About the Author:

Ik werk al meer dan 25 jaar elke dag met handpoppen. Vooral omdat de mogelijkheden van de handpop me fascineren, inspireren en raken. Ik ben sinds 2004 de eigenaar van Handpop.nl en in die hoedanigheid niet alleen bezig met het samenstellen van een mooie collectie handpoppen maar ook met de verschillende toepassingen van de handpop.

2 Comments

 1. Anja Cardinaels 29 juni 2016 om 06:34 - Antwoorden

  Lijkt me wel leuk voor ons Grietje. Tijdens het schooljaar ‘woont’ Grietje in buitenschoolse kinderopvang Plons waar ze ondertussen een vast onderdeel is van het ochtendritueel. Hier in België is donderdag de laatste schooldag. Grietje heeft al verteld aan de kinderen dat ze 2 maanden alleen in de opvang blijven zitten niet leuk vind en dus gaat logeren bij haar grote neef en nicht Jip en Loekie maar ook dat ze wel eens zal binnenspringen in de vakantieopvang die er heel anders aan toe gaat als Door het schooljaar. Het thema is dit jaar alle kleuren van de regenboog.

 2. Marlet van Dam 29 juni 2016 om 12:59 - Antwoorden

  Hoi Ik ben Marlet en werk als jongeren/kindercoach bij Uit Jezelf Jeugdcoaching.
  De living puppet wordt hier dan ook voor gebruikt.
  Voor deze zomer hebben we de vakantie gepland naar Frankrijk. Hier woont namelijk familie.
  Jip (Florian) Zit al jaren bij ons in de familie, en wordt vaak meegenomen naar ons Franse nichtje. Dit nichtje wilde graag zelf ook een living puppet en die krijgt ze dit jaar op haar verjaardag cadeau. Daarnaast heeft Jip een nieuw ‘zusje’ Jet (violet) van 20 cm erbij gekregen. Omdat er veel thema’s gaan over broers en zusjes in de praktijk.
  Samengevat: 3 living puppets gaan dit jaar naar Frankrijk, waarvan één cadeau aan ons Franse nichtje wordt gegeven.
  Er gaat dus veel gespeeld worden deze zomer.

Laat een reactie achter

X