Handpoppen Melissa and Doug

//Handpoppen Melissa and Doug

Handpoppen Melissa and Doug

Melissa and Doug is een merk wat voornamelijk bekend is geworden door het grote aanbod hoogwaardig speeldgoed. Binnen hun collectie zijn er ook een aantal handpoppen te vinden die én heel erg leuk zijn, én goed gemaakt zijn én ook nog een goeie prijs-kwaliteitverhouding hebben. Genoeg reden voor ons dus om ze toe te gaan voegen aan onze collectie.

De handpoppen van Melissa and Doug zijn zgn. ‘half body’ poppen, ze hebben een lijf met armen maar geen benen en zijn daarom ook zeer geschikt om gebruikt te worden in de poppenkast. Ze hebben een bespeelbare mond en handen die bespeeld worden via een armstok. In beide handen is aan de zijkant een inkeping gemaakt waar de stok in gestoken kan worden. Die stok zit dan ook gelijk goed vast want zowel de stok als de inkeping is voorzien van klittenband.

Alle handpoppen van dit merk zijn heel karakteristiek en gemaakt met oog voor detail.

Ze kosten €21,95 per stuk en zijn te bestellen in onze webshop.

By |2017-03-06T16:26:26+00:00maart 30th, 2015|0 reacties

About the Author:

Ik werk al meer dan 25 jaar elke dag met handpoppen. Vooral omdat de mogelijkheden van de handpop me fascineren, inspireren en raken. Ik ben sinds 2004 de eigenaar van Handpop.nl en in die hoedanigheid niet alleen bezig met het samenstellen van een mooie collectie handpoppen maar ook met de verschillende toepassingen van de handpop.

Laat een reactie achter

X