Hebben wij een vakantiesluiting?

//Hebben wij een vakantiesluiting?

Hebben wij een vakantiesluiting?

Het grootste deel van Nederland heeft al vakantie, dit zijn de laatste warme schooldagen voor regio zuid en dan breekt ook voor hen de vakantie aan. België heeft al een paar weken vakantie en daarom is het ook niet zo gek dat er aangenomen wordt dat Handpop.nl ook vakantie gaat nemen. Maar dat is niet zo, nee, ik werk deze zomer gewoon door en ga pas met vakantie wanneer iedereen weer aan het werk is 🙂

Ik vind het heerlijk om de zomer door te werken want dan kom ik eindelijk toe aan dingen die de rest van het jaar makkelijk blijven liggen. Vaak zijn dat de dingen waar ik zelf heel erg geïnspireerd door raak of die ik verder wil onderzoeken. Er wordt nog wel eens vergeten dat Handpop.nl is ontstaan vanuit de wens kennis, ervaring en vaardigheid rondom het werken met de handpop als hulpmiddel te delen, om een ieder die met een pop wil gaan werken te inspireren en te voorzien van praktische do’s and don’ts. Die wens is nog steeds het kloppende hart van het bedrijf. De praktijk en dat wat er met een handpop te bewerkstelligen is voor mij nog steeds het stuk waar ik de meeste zingeving uit haal, waar ik het meest blij van word.

Als de zomervakanties aanbreken dan kan ik daar helemaal op los gaan en dat doe ik ook. Er gaan tassen vol poppen en attributen mee naar huis om foto’s te maken waarmee ik de charme of de kracht van dát type of die specifieke pop uit kan beelden. Er zit continue een accu van een camera in de oplader zodat elk idee gelijk opgevolgd kan worden. De stapel met boeken die ik bekijken wil ligt klaar, net als de lijst met ideetjes die gedurende het jaar zijn ontstaan. En als ik me daar dan over kan buigen en nieuwe dingen kan laten ontstaan dan spat de energie en het enthousiasme ervan af. Dat voelt helemaal niet als werk. Ken je dat gevoel? Heerlijk hè?

Deze zomer ben ik elke dag een paar uur op kantoor aan het werk. Ik zorg dat alle bestellingen netjes op tijd verstuurd worden en de rest van de dag werk ik elders aan ‘mijn plannetjes’.  Er is dus geen vakantiesluiting, ik ben vooral minder telefonisch bereikbaar, voor de rest verandert er niks. Als je een afspraak wilt maken, een vraag hebt of me ergens voor nodig hebt, stuur dan even een mail want die lees ik altijd. En als alle scholen weer een paar weken zijn begonnen, als september al ruim over de helft is, dán gaan wij met vakantie en gaat Handpop.nl wél even dicht.

Ik wil iedereen een hele fijne zomervakantie toe wensen en iedereen die ook in de vakantie iets met zijn/haar pop wil doen uitnodigen dat vooral te doen en ook met ons te delen. Deze zomer volgen we op onze Facebookpagina 8 handpoppen tijdens hun vakantieavonturen en JaNee gaat voor haar blog ook weer op onderzoek uit dus er blijft genoeg te delen en te lezen deze zomer. Allemaal ideetjes waar je ná de vakantie misschien zelf wel mee aan de slag wilt gaan.

By |2017-03-06T16:26:13+00:00juli 19th, 2016|1 reactie

About the Author:

Ik werk al meer dan 25 jaar elke dag met handpoppen. Vooral omdat de mogelijkheden van de handpop me fascineren, inspireren en raken. Ik ben sinds 2004 de eigenaar van Handpop.nl en in die hoedanigheid niet alleen bezig met het samenstellen van een mooie collectie handpoppen maar ook met de verschillende toepassingen van de handpop.

Eén reactie

  1. Greet Boullart 19 juli 2016 om 20:39 - Antwoorden

    Altijd geweldig om nieuwe dingen en gebeurtenissen met de handpompen te lezen. Ik zelf gebruik ” ja nee” maar in ons klasje noemt ze ” SAAR “

Laat een reactie achter

X