Een pop als Roderick

Een pop als Roderick

In deze “vraag het Helen” behandel ik niet zozeer een vraag maar meer de mogelijkheden die een bepaalde pop je kan bieden. De pop waar het nu over gaat is Roderick.

Roderick is één van mijn favoriete poppen, ik heb hem vrij snel aan mijn persoonlijke collectie poppen toegevoegd.Ik hou van uitgesproken en wat meer opvallende handpoppen omdat die ook uitgesproken kansen bieden. Ik hoor in de praktijk vaak negatieve geluiden wanneer mensen in onze showroom naar Roderick aan het kijken zijn en daarom wil ik er toch een keer wat aandacht aan besteden want een pop zoals Roderick kun je zien als een pop die wat afwijkt maar ook als een pop die vol met kansen zit. Daar gaat dit filmpje over.

By |2018-01-30T18:55:23+00:00december 7th, 2017|0 reacties

About the Author:

Ik werk al meer dan 25 jaar elke dag met handpoppen. Vooral omdat de mogelijkheden van de handpop me fascineren, inspireren en raken. Ik ben sinds 2004 de eigenaar van Handpop.nl en in die hoedanigheid niet alleen bezig met het samenstellen van een mooie collectie handpoppen maar ook met de verschillende toepassingen van de handpop.

Laat een reactie achter

X