Uitbreiding collectie Puppet Company

//Uitbreiding collectie Puppet Company

Uitbreiding collectie Puppet Company

We hadden al een poos handpoppen van The Puppet Company in onze collectie. Die zijn altijd vrij makkelijk te onderscheiden van de andere collecties want The Puppet Company is meestal lekker gek en kleurrijk, qua materiaal blijven ze achter bij een merk als Living Puppets maar qua bespeelbaarheid zijn ze weer erg goed en ook de prijs-kwaliteitverhouding van The Puppet Company is goed dus je krijgt zeker waar voor je geld.

Er waren al een aantal vogels van hen verkrijgbaar maar het afgelopen jaar heeft The Puppet Company het aanbod aan vogels behoorlijk uitgebreid en daar zitten erg mooie exemplaren tussen. Die hebben we dus aan onze collectie toegevoegd.

Nieuw zijn de Snappers; de uitgesproken, kleurrijke en fantasierijke vogels die als een sokpop bespeeld worden. De Snappers zijn enorm leuk voor een act of voorstelling in een poppenkast of boven een tafel en zullen het ook goed doen voor filmpjes op YouTube of zelfs een act die Popster-waardig is.

En als je enthousiast geworden bent of meer over een exemplaar weten wilt, bezoek dan onze webshop

By |2017-03-06T16:26:25+00:00maart 31st, 2015|0 reacties

About the Author:

Ik werk al meer dan 25 jaar elke dag met handpoppen. Vooral omdat de mogelijkheden van de handpop me fascineren, inspireren en raken. Ik ben sinds 2004 de eigenaar van Handpop.nl en in die hoedanigheid niet alleen bezig met het samenstellen van een mooie collectie handpoppen maar ook met de verschillende toepassingen van de handpop.

Laat een reactie achter

X