Workshop op locatie

/Workshop op locatie
Workshop op locatie2017-03-06T16:26:10+00:00

Het is ook mogelijk om een activiteit bij u op locatie te komen verzorgen, we nemen een paar tassen met poppen mee waar de deelnemers mee werken kunnen en komen gewoon naar u toe. Deze optie is vooral aantrekkelijk wanneer u als team, groep collega’s, intervisiegroep of andersoortige groep opvoeders een activiteit wilt volgen en zelf over een locatie beschikt. Dit heeft voordelen:

 • U hoeft geen extra reistijd te maken;
 • Een activiteit op locatie kan in overleg ingepland worden en kan  op een woensdagochtend, woensdagmiddag of een zaterdagmiddag plaatsvinden;
 • Een activiteit op locatie kan inhoudelijk worden afgestemd op de leervragen, wensen en behoeften van de deelnemers;
 • Bij een workshop op locatie is het mogelijk om onderdelen uit verschillende workshops te combineren;
 • Een activiteit op locatie is “maatwerk” en kan zich ook richten op specifieke doelgroepen, thema’s of problematiek;
 • Een activiteit op locatie kan uit meerdere workshops bestaan;
 • Een activiteit op locatie is bij een deelnemersaantal van 10 of meer voordeliger dan individuele inschrijvingen;

Het nadeel van een activiteit op locatie is dat u minder keuze heeft in de poppen waarmee u werken kunt. U kunt van te voren wel doorgeven welke poppen uw voorkeur hebben maar we kunnen maar een klein deel van het totale aanbod meenemen.

Een activiteit op locatie duurt meestal een dagdeel en kan bestaan uit een 3 uur durende workshop of twee workshops van 1,5 uur, deze laatste workshop heeft een meer oriënterend en informerend karakter en is vooral aantrekkelijk voor bijvoorbeeld studiedagen of groepen studenten. Het maximum aantal deelnemers voor een 3 uur durende workshop is 16, het maximum aantal deelnemers voor een 1,5 uur durende workshop is 25.

De workshopruimte die u tot uw beschikking heeft ziet er ongeveer zo uit:

 • het heeft ongeveer de grootte van een klaslokaal;
 • er kan een kring van alleen stoelen in een hoefijzervorm in worden klaargezet;
 • de ruimte is afsluitbaar of ligt op een plek waar de deelnemers niet worden afgeleid door passerende ouders, collega’s, kinderen, etc.;
 • de ruimte kan geventileerd worden;

Een activiteit op locatie kan helemaal worden afgestemd op uw organisatie, de leervragen en behoeften van deelnemers, specifieke doelgroepen of problematiek en de beschikbare tijd. Wij gaan aan de slag met uw wensen en doen u geheel vrijblijvend een voorstel.

Wilt u een workshop boeken of heeft u nog vragen over deze workshop? Stuur dan een mail met uw vragen en/of een aantal data waarop de workshop plaats zou kunnen vinden naar info@handpop.nl. We nemen daarna contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

oktober 2018
Z M D W D V Z
« sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
X